18 February 2021

Suomalaista koulutusteknologiaosaamista Arabiemiraatteihin

Qridi Oy solmi helmikuussa merkittävän kaupan Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sijaitsevan kansainvälisen koulun, British International School of Abu Dhabin, kanssa. Kaikki koulun 1500 oppilasta keräävät vuosittain oppimisportfolion vapaa-ajalla tekemistään hyödyllisistä onnistumisista, kasvattavista kokemuksista ja yhteisölle tekemistään palveluksista. Tämä Diploma Portfolio on aikaisemmin vaatinut paljon paperityötä koulun oppilailta ja opettajilta, mutta Qridin kehittämän ratkaisun avulla portfolio voidaan jatkossa kerätä täysin digitaalisesti.

Toteutunut kauppa on vahva signaali siitä, että suomalaista koulutusosaamista todella arvostetaan maailmalla. British International School of Abu Dhabi on menestynyt erinomaisesti kansainvälisissä kilpailuissa ja on osa voimakkaasti laajenevaa Nord Anglia -kouluketjua. Qridin tavoitteena on laajentaa kansainvälistä toimintaansa myös muihin Nord Anglia -kouluihin.

Lisätietoja:
Markus Packelén, markus.packalen@qridi.fi, p. 050-5731724

Qridi