Opettajan iloksi, oppilaan hyödyksi.

Qridi on oppimisen ja arvioinnin asiantuntija. Järjestämme pedagogisia arviointikoulutuksia kaikille arviointien kehittämisestä kiinnostuneille tahoille, esimerkiksi veso-päiviin, tutorverkostoille, arviointityöryhmille ja kuntien rehtoreille. Lisäksi Qridin arviointisovelluksen tilanneille asiakkaillemme tarjoamme Qridin käyttökoulutuksia. Kaikki koulutuksemme ovat ostettavissa Edustoressa. Voit myös tehdä tilauksen lähettämällä viestiä osoitteeseen info@qridi.fi.

Innostutaan arvioinnista -koulutus opettajille

Minkälainen arviointikulttuuri teillä elää? Olette jo yhdessä löytäneet opetussuunnitelman ja arvioinnin tärkeimmät elementit? Kaipaatteko keinoja saada kaikki opettajat syttymään arvioinnin muutosprosessille ja ymmärtämään arvioinnin merkityksen oppimiselle?

Innostutaan arvioinnista -koulutuksessa syvennytään opetussuunnitelman mukaiseen oppimiskäsitykseen ja arviointiin. Koulutus innostaa ja auttaa ymmärtämään oppimisen aikaisen arvioinnin merkityksen oppimiselle. Koulutuksen aikana jaetaan käytännön ideoita ja vinkkejä arviointikulttuurin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Sekä luokanopettajat että aineenopettajat on huomioitu.

Luento-osuus:

 • Oppimiskäsitys opetussuunnitelman taustalla
 • OPS2016 & Arviointi
  • Arvioinnin tehtävät
  • Mitä arvioidaan?
  • Tavoiteperusteisuus
  • Oppimisen, työskentelyn ja käyttäytymisen arviointi
  • Monipuoliset arviointikäytänteet

Työpaja-osuus:

 • Tavoitteiden näkyväksi tekeminen ja yksilöllistäminen
 • Itse- ja vertaisarviointikysymysten tuottaminen OPS2016:n pohjalta

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt: Myyntipäällikkö Tiina Kakko, tiina@qridi.fi, p. 044-9850 686

Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Innostutaan arvioinnista -muutosprosessin johtaminen

Arviointikulttuuri on isossa murroksessa Suomen kouluissa ja kunnissa. Tuoreimmat tutkimustulokset kertovat, että jos halutaan vaikuttaa oppimiseen, on kiinnitettävä huomio arviointiin. Kulttuuri ei kehity ilman suunnitelmallista johtamista. Vaan mistä innostus, aika ja keinot? Kuka muutoksen johtaa?

Tässä koulutuksessa käymme läpi:

 • Mitä opetussuunnitelma syvimmiltään sanoo arvioinnista, mitkä ovat arvioinnin tärkeimmät elementit?
 • Miten saada kaikki opettajat syttymään arvioinnin muutosprosessille ja ymmärtämään arvioinnin merkityksen oppimiselle?
 • Miten muutos johdetaan ja vältetään yleisimmät kompastuskivet?

Kouluttaja toimii Qridillä oppimisen ja arvioinnin asiantuntijana. Hän on perehtynyt opetussuunnitelmaan, arviointiin ja koulutusjohtamiseen.

Koulutus toteutetaan paikan päällä asiakkaan järjestämissä tiloissa. Kesto 2 tuntia. Räätälöimme koulutusta erikokoisille ryhmille.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt: Myyntipäällikkö Tiina Kakko, tiina@qridi.fi, p. 044-9850 686

Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Qridin käyttökoulutukset

Alkukoulutus

Kattava koulutus uusille Qridiä käyttäville opettajille. Koulutuksessa opetetaan Qridin teknistä käyttöä ja annetaan käytännöllisiä ideoita alkuunpääsyyn. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on riittävät valmiudet aloittaa Qridin käyttö omassa työssään. Hinta sisältää ennakkotehtävät, koulutuksen ja materiaalit. Suosittelemme jatkumoksi jatkokoulutusta, jossa syvennytään enemmän jatkuvan arvioinnin pedagogiikkaan ja Qridin monipuoliseen hyödyntämiseen.

Koulutus annetaan paikan päällä asiakkaan järjestämissä tiloissa. Kesto 3 h. Osallistujia enintään 15 per koulutus. Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaan.

Hinta 695€ + alv

Jatkokoulutus

Käydään syvemmin läpi Qridin toimintoja ja arvioinnin pedagogiikkaa. Koulutus on tarkoitettu jatkokoulutukseksi Qridi-käyttökoulutuksen jälkeen. Soveltuu syventäväksi koulutukseksi niille opettajille, joilla on jo useamman kuukauden kokemus Qridin käytöstä. Jatkokoulutus innostaa ja antaa osaamista Qridin monipuolisempaan hyödyntämisen.

Koulutus toteutetaan työpajamaisesti paikan päällä asiakkaan järjestämissä tiloissa. Kesto 3 h. Osallistujia enintään 15 per koulutus. Matkakulut veloitetaan toteutuman mukaan.

Hinta 695€ + alv

Koulutuspaketti

Koulutuspaketti sisältää käyttökoulutuksen paikan päällä 3h, välipalaverin etänä 30min ja jatkokoulutuksen paikan päällä 3h.

Hinta 1190€ + alv + matkakulut

Yhteiskoulutukset

Yhteiskoulutuksia järjestämme kysynnän mukaan eri paikkakunnilla. Ajatuksena on, että eri kouluilta ja paikkakunnilta voi osallistua yksittäisiä opettajia paikan päällä annettaviin koulutuksiin pienellä kustannuksella. Järjestämme yhteiskoulutuksina mm. käyttöönotto- ja jatkokoulutuksia. Tarpeen mukaan koulutuksia järjestetään myös muista aiheista. Varmista yhteiskoulutusten saatavuus paikkakunnallasi etukäteen info@qridi.fi.

Hinta 55€ + alv/opettaja

Qridi