24 October 2019

Qridi koulutuksen Oscar-ehdokkaana

Qridi on valittu finaaliin maailmanlaajuisessa Reimagine Educationin kilpailussa. Qridi kilpailee sarjassa Oppimisen arviointi. Tämä kilpailu on yksi arvostetuimmista ja suurimmista koulutusalan kilpailuista, jonka palkintojenjakoa kutsutaankin koulutusalan Oscar-gaalaksi.

Tänä vuonna kilpailuun jätettiin yli 1500 hakemusta 39:stä maasta. Finaaliin valittiin 15% hakijoista. Finalistit pääsevät esittelemaan innovaatioitaan 600 henkiselle yleisölle Reimagine Education konferenssissa, joka järjestetään Lontoossa joulukuussa 2019. Tapahtuma huipentuu palkintoseremoniaan ja gaalaan, jossa voittaja saa palkinnoksi 50 0000 dollarin suuruisen rahoituksen.

Reimagine Education on globaali konferenssi ja kilpailu, joka on avoin kaikille, jotka haluavat olla luomassa muutosta koulutusalalla. Konferenssi kokoaa yhteen EdTech startupit, yliopistojen akateemiset tiedekunnat, yliopistojen johtajat, Innovaatiojohtajat, opettajat ja muut tulevaisuuden opettamisen ja oppimisen sidosryhmät.

Qridi