29 May 2018

Qridi rekrytoi

TOIMINNAN KASVAESSA ETSIMME JOUKKOOMME…

Myyntipäällikköä

Sinulla on osaamista ja vahvaa kiinnostusta myyntiin. Tehtäviisi kuuluu itsenäinen myynnin tekeminen sekä Qridi Oy:n myyntitoimintojen koordinointi ja tukeminen.

Myyntipäällikkönä vastaat ohjelmiston myynnistä yrityssektorilla. Lisäksi tehtäviin kuuluu edu- ja sport-sektoriemme myyntityön tukemista, käytäntöjen rakentamista ja johtamista. Näillä sektoreilla yhtiöllä on jo omat myyjät.

Tehtävässä onnistumisessa auttaa yrityskentän ja yritysten käytäntöjen tunteminen esimerkiksi osaamisen kehittämisen näkökulmasta. Arvostamme tavoitteellista ja analyyttista työotetta sekä vaikuttamisen taitoja.

Odotamme aikaisempaa kokemusta ja näkemystä myyntityöstä. Sinulla on nälkää tehdä itsekin myyntiaktiviteetteja sekä kyvykkyyttä kuunnella asiakkaan tarpeita ja jäsentää tieto ratkaisuksi yhdessä tuotekehityksemme kanssa. Haluat saavuttaa asetetut myyntitavoitteet – ja ylittääkin ne. Pystyt tekemään kehittämistyötä yhdessä tiimimme kanssa ja olet valmis kasvamaan haasteiden mukana.

Tehtävien painotus: 70% myyntiä, 30% myynnin koordinointia, tukemista ja kehittämistä.  Työ vaatii matkustamista.

Kansainvälisen myynnin osaajaa EdTech & Learning -sektorille

Sinulla on kiinnostusta ja kykyä toimia kansainvälisellä EdTech & Learning -sektorilla. Oppimisen teema on sinulle tärkeä sekä tuotteessa että omassa työssä. Verkostoituminen on sinulle luontevaa.

Tehtäviisi kuuluu Qridi-ohjelmiston esittely ja myynti kansainvälisesti EdTech & Learning -sektorilla. Edustat Qridiä myös erilaisissa koulutusviennin verkostoissa Suomessa ja kansainvälisesti.

Sinulla on jo kokemusta kansainvälisen myyntityön tekemisestä ja nautit uuden rakentamisesta. Olet nopea oppimaan uutta ja tahdot tehdä hyvää tulosta – nautit myynnillisistä haasteista. Työntekijänä olet aktiivinen, itseohjautuva ja yhteistyökykyinen. Kykenet hyvin analysoimaan omaa työskentelyäsi ja löytämään systemaattisesti keinoja tulosten saavuttamiseksi.

Tässä tehtävässä oleellisinta ei ole koulutus, vaan aito kiinnostus EdTech & Learning -sektoria kohtaan. Edellytämme kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ vaatii luonnollisesti matkustamista.

Qridi tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa.  Saat myydä jatkuvasti kehitettävää, edistyksellistä tuotetta. Qridi Oy haluaa kehittää maailman parasta oppimisen ratkaisua ja ohjelmistoa. Arvoihimme kuuluu yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen ja niiden kehittämisessä tukeminen. Haluamme olla jokaiselle työntekijälle hyvä työpaikka.

Mikäli kiinnostuit toisesta tehtävästä ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita CV ja hakemuksesi 17.6.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla “Myyntityö”.

Lisätietoja ja hakemukset:

Toni Eskola, toimitusjohtaja

toni@qridi.fi
044 5399845
www.qridi.fi

Qridi