15 April 2016

Qridi on vuoden paras digitaalinen oppimisratkaisu

Oululainen Qridi Oy on voittanut eEemeli-kilpailun (vuoden paras digitaalinen oppimisratkaisu) innovatiivisella digitaalisella sovelluksellaan Qridi.

E-eemeli

Kilpailuraati perusteli valintaansa seuraavasti:

”Qridi on päätelaiteriippumaton digitaalinen arviointityökalu, joka yhdistää monipuoliset arviointitavat, oppimisprosessin taltioimisen ja tavoitekeskeisyyden. Tuote on ajankohtainen, innovatiivinen ja sovellettavissa laajasti eri toimintaympäristöihin sekä eri-ikäisille käyttäjille. Tuotteessa on valtavasti sekä kehitys- että kansainvälistä potentiaalia.”

Kilpailun arviointiraati muodostui yritysten ja julkisen sektorin e-oppimisen, pedagogiikan ja koulutuksen asiantuntijoista. Raadin puheenjohtajana toimi valtiosihteeri Olli-Pekka Heinonen.

Vuoden 2016 eEemeli-kilpailun teemana oli Parasta oppia! Kilpailussa haettiin etenkin oppijaa kannustavia ja yhdessä oppimista edistäviä tuotteita. eEemeli-kilpailu järjestettiin tänä vuonna jo 15. kerran. Suomen eOppimiskeskus ry:n lisäksi kilpailun järjestämisessä olivat mukana Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Hämeenlinnan kaupunki, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Otavan Opisto, Teknologiateollisuus, Tivia ja xEdu.

Qridi palkittiin myös yleisön suosikkina.

”Iloitsemme siitä, että kuuntelemalla koulujen ja opettajien tarpeita ja tekemällä yhteistyötä, olemme rakentaneet työkalun, jota arvostetaan laajemminkin. Missiomme on olla opettajan iloksi ja oppilaan hyödyksi. Laadukkaan suomalaisen koulumaailman pedagogiikan kautta olemme rakentaneet rakennettu järjestelmä, jolla on tarpeita myös urheilu- ja yritysmaailmassa.” kertoo toimitusjohtaja Toni Eskola.

Lisätietoja:

Toni Eskola Toimitusjohtaja +358 44 5399845 toni@qridi.com

Qridi-järjestelmä on rakennettu oppimisen aikaiseen arvioinnin dokumentointiin ja oppimisen ohjaamiseen. Järjestelmä on rakennettu opettajan iloksi ja oppilaan hyödyksi. Arviointi on suurin yksittäinen vaikuttava tekijä oppimisessa ja opiskelussa itse oppimistilanteessa.

Qridi